جشنواره بین المللی بینوکاپ مازندران؛ از ایده تا محصول

رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: سومین جشنواره بین المللی نوآوری وکسب وکار در بابل برگزار شد وایده از دانشگاه شروع می شود و هدف در این جشنواره ارتباط صنعت با دانشگاه است.

خبرگزاری تسنیم از بابل، این روزها مصلی شهرستان بابل که در حیاط دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل واقع شده است، مملو از دانشجویان علاقه مند، خلاق و جویای علم و همچنین فعالان حوزه کسب وکار و صنعت است.

نمایشگاه رویداد بین المللی بینوکاپ که در پایان مراسم افتتاحیه سومین جشنواره بینوکاپ افتتاح شد، در فضایی بزرگ با غرفه های شرکت های صنعتی و صاحبان حرف و مشاغل مختلف صنعتی که در حوزه کسب وکار در سراسر کشور فعالیت دارند، آغاز به کار کرد و در حال برگزاری است.

این جشنواره که دور اول و دوم خود را در این دانشگاه برگزار کرد، در سال های قبل به دلیل عدم ارتباط واقعی میان صنعت و دانشگاه با نگرانی هایی از سوی اساتید و صنعت گران همراه بود. اما امسال عنوان شد که جشنواره های دو سال قبل نتایج پر باری به همراه داشته اند و نفرات برگزیده در این جشنواره ها به بازار هدف یعنی صنعت معرفی و جذب شده اند و وارد بازار کار شده اند.

بهرام عزیزالله گنجی، رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، در این جشنواره گفت: «هدف از برگزاری این همایش که برای سومین بار متوالی در این دانشگاه برگزار می شود، ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه است و ما این هدف را بعد از سه سال برگزاری این جشنواره دنبال می کنیم تا حرکت از ایده تا بازار را دنبال و آسان تر کنیم.»

رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل افزود: «در جشنواره های قبل از عدم ارتباط میان صنعت و دانشگاه گله مند بودیم و ابراز نگرانی می کردیم که این عدم ارتباط باعث می شود تا دانش به محصول تبدیل نشود و دانشگاه آن گونه که باید در جامعه و صنعت تأثیرگذار نباشد.»

گنجی در سومین جشنواره کسب وکار نوآورانه با ابراز امیدواری، از پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت سخن گفت و افزود: «ایده از دانشگاه شکل می گیرد و ما با برگزاری این جشنواره ها سه هدف مهم را دنبال می کنیم: در مرحله اول، بینوکاپ که یک برنامه آموزشی است که توسط اساتید و دانشجویان در قالب کارگاه های آموزشی برگزار می شود و دانشجویان آموزش می بینند که چگونه ایده پردازی کنند و این ایده ها را چگونه اجرایی کنند تا به بازار کار برسانند. بیولند، مرحله بعدی است که در این مرحله صاحبان کسب وکار چالش های موجود در بازار کسب وکار را در درجه اول باید شناسایی کنند تا مسئله حل شود و این شناسایی با همکاری صنعت و متخصصین اتفاق می افتد. در این بخش، ایده پردازان مسائل و چالش های شناخته شده را مورد ارزیابی قرار می دهند و ایده و طرح ارائه می دهند و با صاحبان صنایع و با تجربه ها، به بحث و گفت وگو می پردازند تا اشکالات موجود برطرف شود. مرحله بعد یا بینو پیج است که صاحبان ایده در حضور داوران از طرح خود دفاع می کنند. وقتی که طرح ارائه می شود، صاحبان صنایع حضور دارند و طرح های مطرح شده را می بینند و انتخاب می کنند و از صاحبان ایده و طرح دعوت به کار می کنند. در حقیقت این همان هدفی است که دانشگاه نوشیروانی در این سه سال دنبال کرده و موفق هم بوده است.»

جلال الدین عابسی، عضو بنیاد ملی نخبگان که موفق به طراحی و پیاده سازی اولین سامانه جامع مدیریت آموزش مجازی و مخترع اولین دزدگیر اینترنتی در کشور شده است، به تسنیم گفت: «بسیاری از مدارس کشور حضور و غیاب را به صورت سنتی انجام می دهند، در حالی که با اجرای این نرم افزار، حضور و غیاب در بدو ورود به مدرسه به صورت مجازی و تصویری با پیامک حضور به والدین صورت می گیرد. دزدگیر اینترنتی هم که برای اولین بار توسط شرکت فناور آسیا اجرایی شده است، به گوشی و لپ تاب وصل می شود. در حقیقت با آشنایی با تکنولوژی رایسا، مدیریت با ساختار جدید و صرفه جویی در وقت و تنوع در شیوه درس و تقویت ذهن دانش بنیان امکان پذیر خواهد شد. ما در این شرکت با نوآوری، کیفیت و پشتیبانی سروکار داریم و در خدمت جامعه هدف یعنی همه شهروندان عزیز ایرانی هستیم. این نمایشگاه فرصتی برای آشنایی دانشجویان با فضای کسب وکار است و فرصتی مغتنم برای معرفی کسب وکار به علاقه مندان است که دوست دارند در این حوزه کار کنند.»

ایزدی، مدیرعامل یکی از شرکت های حاضر در این نمایشگاه به تسنیم گفت: «این شرکت تولیدکننده تجهیزات آموزشی و پژوهشی در حوزه برق و الکترونیک و ابزار دقیق و اتوماسیون صنعتی و برق خودرو، رباتیک و آسانسور و پله برقی و غیره است. یکی از موارد مهمی که ما در این جشنواره ها به دنبال آن هستیم، آشنایی با مزیت رقابتی به خصوص برای جویندگان کار و دانشجویان عزیز است و اینکه یک شرکت چرا باید شما را به عنوان یک جوینده کار نسبت به جوینده دیگر انتخاب و دعوت به کار کند؟ دانشجویان عزیز باید بدانند که شما حتماً باید یک آورده داشته باشید تا انتخاب شوید. یک شرکت هم به آورده خوب، حقوق چندین برابری می دهد و این ایجاد انگیزه می کند. این نکته مهم را به یاد داشته باشید که صنعت و دانشگاه با دوستی و تعامل رشد و توسعه پیدا می کنند و مسئله مهم دیگر مهارت فردی و ارتباط و همکاری با همکاران است که متاسفانه برخی از دانشجویان در این بخش مشکل دارند و با اصول و قواعد این بخش آشنایی ندارند.»

به گزارش تسنیم، سومین جشنواره بینوکاپ با شعار «گامی بر مدار نوآوری» از 27 تا 29 آبان ماه در دانشگاه نوشیروانی بابل برگزار می شود.

انتهای پیام/

نظرات

captcha